Sveiki,
Čia pasiskundė, kad lėtai užkrauna puslapi vienaturis.lt , parašykite ar jums buna problemų?
Robertas » 24 Lap 2009, 12:30
Energetikas » 24 Lap 2009, 21:28
Robertas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Sveiki,
Čia pasiskundė, kad lėtai užkrauna puslapi vienaturis.lt , parašykite ar jums buna problemų?
Energetikas » 31 Gru 2009, 10:03
Robertas » 31 Gru 2009, 13:05
Energetikas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Kad nekurti naujos temos, parasysiu cia: man toks jausmas, kad automatiskai vartotojas nuo forumo neatjungiamas. Vakar buvau prisijunges ir netsijunges uzdariau puslapi, o siandien isijungus, rodo, kad as dar forume "sedziu". Gal reiketu nustatyti kazkur automatini atjungima
Energetikas » 31 Gru 2009, 16:03
Robertas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Taip visiškai teisingai esu padaręs, kad jei neatsilogini ,tai dar 7 dienas prisijungti nereikia, puslapis tiesiog uzsikrauna pats. Taip padariau dėl to, kad kai kurie naujokai pamiršta slaptazodi ir nemoka jo atsisiusti ..... Nu čia tipo palengvinau atejimą į vienaturis.lt .
Tai veikia jau kazkur jau 2 menesiai , keista Energetikai , kad tik dabar pastebejaiBet po teisybei tas mano eksperimentas nepasiteisino, nebent kas parašys , kad tai patiko....
Robertas » 15 Geg 2010, 22:26