Sveiki,
Kaip žinia išsirinkti susirasti ir nusipirkti auto yra gan didelis galvos skausmas. Taigi renkuosi automobilį 5 asmenų šeimai. Šiuo metu važinėjam su Astra universalu. Viskas kaip ir gerai, bet atėjo laikas atsinaujinti, ir tuo pačiu norisi kiek didesnės auto. Ko dabar labiausiai trūksta Astroje - tai pločio. Ant galinės sėdynės sėdint dviems vaikams kėdutėse, tarp jų netelpa suaugusio žmogaus pečiai ir jis turi važiuoti šonais persisukęs. Na męs tolimais reisais nevarinėjam, bet ir valandą (kas būna dažnai) taip išsėdėti sunku. Mastom kad smagu būtų minivenas, nors ir į gerą (platesnį) universalą nespjautumėm. Didelė bagažinė mums būtina. Galim skirti apie 3000Eu.
Labiausiai krinta į akį 2 modeliai
1. Opel Zafira B - man ji graži, aš pratęs prie Asrtrų (ne vieną turėjau), ir jos man patiko. Tik tiek kad mašinos plotis labai nedaug už mano astros didesnis (apie 3 cm). Bet už tai važiuojant toliau viena vaiką galima į galą persodint ir nesigrūst.
2. Sharan/Alhambra - 3 atskiros sėdynės gale ir dižiūūūlė bagažinė (galinės kėdės manau pas mane rūsy gulėtų). Pasaka. nematau anei vieno minuso išskyrus kainą.
Už 3000Eu. galima paimti gana gero stovio Zafyrą kokių 2006 metų, o Sharan/Alhambra geriausiu atveju kokių 2002 m. ir neaišku kiek pravažiavusią.
Aišku yra ir daugiau modelių, bet iš mažųjų minivenų (touranas, corolla...) man į vienus vartus laimi Zafyra, o iš didesnių... na nežinau irgi geresnių alternatyvų (prancūzų ir amerikiečių nesiųlyt )
Štai pvz ko man reikia iš auto
Tokie štai pamąstymai. Ką jūs apie tai manot? Gal ką patarsit???