Priemonės automobilio priežiūrai

Diskutuokime apie automobilius :angel:

Priemonės automobilio priežiūrai

Standartinė adbaltic » 29 Lie 2011, 14:39

Švarūs automobilio langai kelyje – būtinybė reikalinga ne tik grožiui bei tvarkai palaikyti, tačiau, svarbiausia, užtikrinti visų mūsų saugumą. Bet kuris vairuotojas sutiks, jog puikus matomumas reiškia didesnį saugumą kelyje. Na, o gero matomumo sąlyga – kokybiškas stiklų ploviklis. Tiek vasarai, tiek žiemai skirti AD langų plovikliai, koncentratai bei kita produkcija pasižymi aukščiausia kokybe ir puikiomis kainomis.

Teigiami klientų atsiliepimai, rekomendacijos bei atlikti eksperimentai įrodo, kad automobilio langų ploviklis AD yra geriausias pasirinkimas norintiems turėti pačius švariausius langus.

AD koncentratas yra itin stiprus, todėl jį būtina atskiesti vandeniu. Tokiu būdu iš gan mažo buteliuko, gauname labai dideli kiekį langų skysčio (~ 10L). Tai išties taupu!

AD yra tinkamiausias produktas, norintiems pasirūpinti nepriekaištinga automobilio langų švara. Be to, priemonė kvepia itin maloniai, nes nustelbia tradicinį etanolio kvapą. AD langų ploviklio galima įsigyti „Maxima“ XXL bei „Kemi“ parduotuvėse.

Linksmą vaizdo medžiagą apie AD langų ploviklį ir jo pranašumus galite pažiūrėti čia.

Jeigu norite žinoti visas naujienas, tapkite AD gerbėju "Facebook'e".
adbaltic
Nešiojantis raktus
 
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: 29 Lie 2011, 14:37

Grįžti į Diskusijos apie auto

Dabar prisijungę

Registruoti vartotojai: Google [Bot]

cron