Sveiki,
Esu naujas šio forumo dalyvis. Bėgant metams ir didėjant vaikų skaičiui jaučiu vis stiprėjantį norą kuo komfortabiliau nuvykti iš taško A į tašką B, negalvojant, kokius daiktus dėl vietos stokos pasilikti, o ką paimti
. Ankščiau nesu turėjęs nieko bendro su vienatūriais (dabar vairuoju Octavia), bet jaučiu, kad neatsilaikysiu, todėl jau kurį laiką analizavau įvairius variantus. Apsistojau ties Chrysler Voyager/Grand Voyager, T&C, Dodge Caravan/Grand Caravan - dėl komforto labiausiai linkstu į T&C. Noriu benzino 3.3/3.8 ir dėti dujas (esu dujininkas iš prigimties
). Planuočiau apie 2004-2006 metų auto.
Man esminis klausimas -
kokie galimi variantai dujų baliono įdėjimo? Nesinori kas 200km važiuoti į kolonėlę.
Kokios talpos balionus galima įdėti ir kur statosi (neatliekant jokių konstrukcinių keitimų, tokių kaip sėdynių pakėlimas ir pan.)?
ar dedami balionai vietoj atsarginio rato? tada kokia jo maksimali talpa?
ar dedami balionai į sėdynių susidėjimo nišas? jei taip, ar galima įdėti pvz. du balionus į jas ir pan.
Būčiau labai dėkingas, jeigu kas išsamiai parašytų visus galimus variantus ir balionų talpas (tik kad būtų aišku ar bendras baliono dydis ar tikras įpilamų dujų kiekis), dėkoju