Opel "Meriva" tapo ekonomiškesnė su Start/Stop sistema

Visos forumu naujienos bus talpinamos čia! :swear:

Opel "Meriva" tapo ekonomiškesnė su Start/Stop sistema

Standartinė Robertas » 09 Rgp 2011, 14:31

Opel Meriva nuolat atnaujinama


„Opel“ paskelbė apie pakeitimus 2012 metų modelio automobiliams. Žadama, kad jie pasižymės mažesnėmis kuro sąnaudomis ir atnaujinta įranga.

Su „Start/Stop“ funkcija ir „ecoFLEX“ technologija taupesnė tapo ir 1.3 CDTI „Meriva“. Gamintojai nurodo, kad mišriu režimu 1,3 CDTI „Meriva ecoFLEX“ sąnaudos sumažėjo 0,4 l/100 km, CO2 tarša sumažėjo iki 109 g/km. Tai vienas geriausių ekonomiškumo rezultatų savo klasėje.

„Corsa“ modelių gamą papildė suskystintomis dujomis varoma (LPG) versija, kurioje montuojamas „Euro 5“ standartus atitinkantis 1.2 l darbinio tūrio agregatas. Norintiems ekstremalesnių pojūčių, greitai pasirodys 210 AG „Corsa OPC Niurburgring Edition“ versija.

Praktiškesnė „FlexFix“ dviračio laikiklio sistema

Atnaujintas ir „Opel“ „FlexFix“ dviračių laikiklis, kuris papildomai gali būti derinamas su parkavimo asistentu „Corsa“, „Meriva“ ir penkių durų „Astra“ modeliuose. Nuo praeitų metų pabaigos ši patobulinta ir lengviau naudojama „FlexFix“ sistema montuojama ir į „Astra Sports Tourer“ modelius. „Corsa“ ir „Meriva“ modeliuose pristatyta naujiena – nuimamas priekabos kablys.

Nauja pramogų ir informacinė sistema „Meriva“ ir „Astra“ modeliuose

Nauja pramogų ir informacinė sistema „Navi 600“ ir Navi 900 Europa“, kuri buvo pristatyta „Insignia“ modelyje, taip pat bus montuojama 2012 metų modelio „Meriva“ ir „Astra“ automobiliuose. Ši sistema visus žemėlapius išsaugo SD kortelės atmintyje, o žemėlapiai gali būti pritaikyti kiekvienam klientui individualiai. Dar viena praktiška funkcija – be greičiausių ir trumpiausių maršrutų navigacijos sistema leidžia pasirinkti taupiausius, t.y. mažiausiai degalų sąnaudų pareikalausiančius kelius.

Paveikslėlis
Flex fix sistema
Mazda MPV 2002 2.0l 16V (ex), Chrysler Grand Voyager 3,3l 2003m.(ex), Opel Zafira 2002m. 2.2l (ex), SEAT Alhambra 1999m. 1,9l 81KW (ex), VW Touran 2005 1.9l 77KW
BAR darbiniai žibintai | LED dienos žibintai |OSRAM lemputės | Autodalys Tecdoc
Vartotojo avataras
Robertas
Servisų Magnatas
Servisų Magnatas
 
Pranešimai: 3115
Užsiregistravo: 10 Lap 2008, 21:23
Miestas: Šiauliai
Automobilis: VW Touran 1,9TDI 77KW

Grįžti į Auto naujienos

Dabar prisijungę

Registruoti vartotojai: Bing [Bot], Google [Bot]