Nedygliuotos padangos su išlendančiais dygliais | Naujiena

Visos forumu naujienos bus talpinamos čia! :swear:

Nedygliuotos padangos su išlendančiais dygliais | Naujiena

Standartinė Robertas » 21 Vas 2014, 16:15

Vairuotojas išvažiuoja į slidų kelią ir pajutęs, kad automobilis praranda stabilumą, paspaudžia vieną mygtuką – akimirksniu padangos „apginkluojamos“ dygliais ir automobilis vėl atgauna sukibimą su keliu.

Tai – ne vieno iš filmų apie Jamesą Bondą scena. Tokią viziją regi Suomijos kompanija „Nokian“, kurianti nedygliuotas padangas, kurios turi išlendančius dyglius.

Gamintojai pristatė tokios padangos koncepciją. Ji sukurta pagal „Nokian Hakkapeliitta 8 SUV“, todėl turi tokį pat protektorių. Esminis skirtumas tarp jų – revoliucinė technologija, dėl kurios vairuotojas neišlipęs iš automobilio gali pasirinkti, ar važiuoti dygliuotomis, ar nedygliuotomis padangomis.

„Naujoji koncepcija yra neįtikėtinas technologinis žygdarbis. Unikali dyglių koncepcija vieną dieną taps realybe. Mes įrodėme, kad galima sukryžminti dygliuotą ir nedygliuotą žieminę padangą“, – tvirtina „Nokian Tyres“ atstovas Matti Morri.
Galima neabejoti, kad jei tokios padangos pasirodys rinkoje, jos bus itin populiarios ne tik ten, kur vyrauja permainingi žiemos orai, jas taip pat turėtų noriai rinktis vairuotojai, kuriems tenka užsukti į valstybes, kuriose dygliuotos padangos yra uždraustos naudoti



Manau super naujiena, tik klausimas: kokia kaina tokių padangų.....
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Mazda MPV 2002 2.0l 16V (ex), Chrysler Grand Voyager 3,3l 2003m.(ex), Opel Zafira 2002m. 2.2l (ex), SEAT Alhambra 1999m. 1,9l 81KW (ex), VW Touran 2005 1.9l 77KW
BAR darbiniai žibintai | LED dienos žibintai |OSRAM lemputės | Autodalys Tecdoc
Vartotojo avataras
Robertas
Servisų Magnatas
Servisų Magnatas
 
Pranešimai: 3114
Užsiregistravo: 10 Lap 2008, 21:23
Miestas: Šiauliai
Automobilis: VW Touran 1,9TDI 77KW

Grįžti į Auto naujienos

Dabar prisijungę

Registruoti vartotojai: Bing [Bot], FaceBook [Linkcheck], Google [Bot]

cron