runce rašė:Būtinai reikia padaryti tvarką "pirkimų-pardavimų" skyriuje ir atskirti kas perkama,o kas parduodama,nes dabar baisus jovalas.
Visiškai sutinku, kai budavo vienas kitas skelbimas, taip nesijausdavo, dabar tikrai reikės padaryti
runce rašė:Būtinai reikia padaryti tvarką "pirkimų-pardavimų" skyriuje ir atskirti kas perkama,o kas parduodama,nes dabar baisus jovalas.

Robertas rašė:runce rašė:Būtinai reikia padaryti tvarką "pirkimų-pardavimų" skyriuje ir atskirti kas perkama,o kas parduodama,nes dabar baisus jovalas.
Visiškai sutinku, kai budavo vienas kitas skelbimas, taip nesijausdavo, dabar tikrai reikės padaryti

Robertas rašė:Pasikeiskite laiką, kai atsukome 1 val. reikia rankiniu budu pasikeisti:
Vartotojo valdymo pultas--> Diskusiju lentos nustatymai-->Keisti globalius nustatymus-->laiko juosta +2 Rytu Europa ( ir matysite tikslu forumo laika)

Stasiusiukas rašė:Klausimas. Kodėl pagrindiniame diskusijų puslapyje rodo,jog esu prisijungęs, o kai kuriose temose nerodo?

Robertas rašė:Stasiusiukas rašė:Klausimas. Kodėl pagrindiniame diskusijų puslapyje rodo,jog esu prisijungęs, o kai kuriose temose nerodo?
Ar kai kuriose nerodo, ar visose nerodo?
Gal isijunges paslėpima: Vartotojo valdymo pultas->Diskusiju lentos nustatymai->Keisti globalius nustatymus-> Paslėpti mano būseną

Stasiusiukas rašė:Robertas rašė:Stasiusiukas rašė:Klausimas. Kodėl pagrindiniame diskusijų puslapyje rodo,jog esu prisijungęs, o kai kuriose temose nerodo?
Ar kai kuriose nerodo, ar visose nerodo?
Gal isijunges paslėpima: Vartotojo valdymo pultas->Diskusiju lentos nustatymai->Keisti globalius nustatymus-> Paslėpti mano būseną
Bandau po truputėlį visaip,dar sūnus padeda, tai trijose temose jau rodo.

Grįžti į Komentarai ir pasiūlymai dėl forumo
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias