Robertas » 22 Vas 2013, 20:40
romas » 22 Vas 2013, 21:18
Robertas » 22 Vas 2013, 22:08
romas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):dar toks pastebejimas,-
gal galima butu susiaurinti pati langa, na, kad atsidarius foruma, nereiketu apacioje su rodyklele stumdyti, norint pamatyti, kas parase zinute. Anksciau to nebuvo.
Aciu
romas » 22 Vas 2013, 22:43
Robertas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):romas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):dar toks pastebejimas,-
gal galima butu susiaurinti pati langa, na, kad atsidarius foruma, nereiketu apacioje su rodyklele stumdyti, norint pamatyti, kas parase zinute. Anksciau to nebuvo.
Aciu
Ar nori, kad forume rodytu zinutes pirma naujausias?
Arnas » 23 Vas 2013, 10:32
Robertas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Ar nori, kad forume rodytu zinutes pirma naujausias?
Robertas » 23 Vas 2013, 15:33
Arnas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Robertas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Ar nori, kad forume rodytu zinutes pirma naujausias?
As sito noreciau.
Stasiusiukas » 16 Geg 2013, 20:11
Robertas » 16 Geg 2013, 21:11
Stasiusiukas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Šiandien buvau atsijungęs nuo forumo. Mano nuostabai pamačiau visai kitokios informacijos. Kai prisijungiau viskas dingo.![]()
Tarsi kitas pasaulis.
Stasiusiukas » 17 Geg 2013, 09:40
Robertas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Stasiusiukas (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):Šiandien buvau atsijungęs nuo forumo. Mano nuostabai pamačiau visai kitokios informacijos. Kai prisijungiau viskas dingo.![]()
Tarsi kitas pasaulis.
Kokią informaciją matei, atsijungęs ?
sagitar4569 » 17 Geg 2013, 11:14