tadastu » 31 Gru 2010, 03:02
Taip, Galiu pakomentuoti šį automobiliuką erdvus, minkštas, judrus, ir naujoviškas. Patiko jis man dėl savo dizaino ir pilnumo. su c8 važineju jau 2 metus ir kaip ir kiekviena mašina turi problemu, tj tenka važinėtis blogesniais keliais tai biški dėl važiuoklės turiu problemų brangokos detales. Turėjau su ja ir auto įvikiu tj matosi kas belieka iš kito automobilio tj net ratai pastringa kitiems automobiliams, o manajam c8 tik lempos tvirtinimai palūžo ir bamperį pabraižė tj jau prancūzas pasistengė dėl saugumo. Su kuro sistema biški problemų bet manau, kad paprastam garažiuke gali sutaisyti tj neproblemos . tjp sanaudų daug neprašanti masina kas 30000km tepalai keičiami kuro filtras kas 10000km. na mano mašiniuko 2,0HDI na trūksta tos galios nes seniau turėjau 735i daug kas sako elektronika citroen automobiliams pareina manau kad prancūzas išsprendė ta problema bedu dar neturėjau jau jai 5 metukai tj iš elektronikos vidaus apšvietimas buvo lempute perdegus ir abs laidas nusitrynęs, bet degnostikoi tai viskas pamatoma dziaugiuosi ja. Kuro sanaudos 100km vidurkis 8,2l. taip trasoj 7,3l. manau kas planuoja Šeima per 3 metus pasididinti 4 asmenimis tj super automobilis. beja apie sedynes tj veliuras pas mane bet ne tam esmė jos sukinejas ir per viduri stalas pasidaro .